Vullingen en smaken


Een taart wordt standaard gevuld met twee lagen.
De eerste laag bestaat vaak uit jam terwijl de tweede laag uit een crème soort bestaat bijvoorbeeld banketbakkersroom of slagroom.

Je kiest dus voor 2 smaken in de taart. Bij een gestapelde taart is er sprake van meerdere taarten en is het mogelijk om voor elke taart een andere smaak combinatie te kiezen.


Biscuit keuze: Vanille, Chocolade of red velvet
Bekleding: fondant, marsepein of botercrème


Een standaard taart wordt met een laag aardbeienjam & een laag slagroom gevuld. Wilt u toch gebruik maken van andere vullingen, kunt u dit tijdens het plaatsen van uw bestelling telefonisch aan mij doorgeven. 

U kunt kiezen uit de volgende vullingen: verse vruchten, banketbakkersroom en allerlei bavaroise smaken. Decoratie

De meeste poppetjes en figuren boetseer ik zelf. Hier zit veel werk in maar het geeft wel een andere dimensie aan een taart. Standaard zit er één gemakkelijke boetseerwerk bij het bedrag inbegrepen. Wilt u toch bijzondere vormen geboetseerd hebben? Dan ben ik genoodzaakt meer in rekening te brengen.


Wilt u geen boetseerwerk maar wel eetbare prints of eetbare foto’s? Dat is geen enkel probleem! Dit is net als een gemakkelijke boetseerwerk bij het bedrag inbegrepen. 


Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om allerlei elementen met elkaar te mixen. U kunt gerust naar de mogelijkheden informeren. In dat geval wordt er ook meer in rekening gebracht.

Speciale wensenIk heb de mogelijkheid om uw taart allergievrij of Vegan te maken. Voor €10, meer heeft u een taart vrij van één of meerdere allergenen. Denk bijvoorbeeld aan:


-                     Gluten


-                     Tarwe


-                     Suiker


-                     Ei


-                     Koemelk


 


Heeft u hier vragen over? Neem gerust contact met mij op.